Έρχονται... bars in a bar

  • Έρχονται... bars in a bar image 30552

Words by:


Η ομάδα που δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα ιδιαίτερα project και τις πολλές, πολλές διακρίσεις της, ετοιμάζεται πυρετωδώς να στήσει ένα ακόμη μοναδικό event.


Μπορεί ένα bar να πετάξει; Κι αν ναι, πόσα bars προσγειώνονται σε ένα; Πόσες πόλεις χωράνε στο Χαλάνδρι; Πόσα διαφορετικά signature cocktails αναμειγνύονται σε μια νύχτα; Τι συμβαίνει στην Καλαμάτα; Τι πίνουν στη Λάρισα; Πώς διασκεδάζουν στη Θεσσαλονίκη; Τι έχει αλλάξει στην Αλεξανδρούπολη; Πού βγαίνουν στα Χανιά;

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Theory Bar&More θα πραγματοποιηθεί το "bars in a bar event" κατά την διάρκεια του οποίου θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε ποτά από κάποια ιδιαίτερα δημιουργικά bar από την υπόλοιπη Ελλάδα. Το The Drinking Adventure είναι ένα ταξίδι στην ελληνική σκηνή των bars που συνεχώς εξελίσσεται θεαματικά.

Για εκείνη την βραδιά το Theory Bar&More θα αλλάξει τον χώρο του και φιλοξενήσει για μία νύχτα τα πιο αξιόλογα bars της ελληνικής επαρχίας προσφέροντας ταυτόχρονα στην αυλή, στο εσωτερικό του μαγαζιού και στο τσαγκαράδικο της στοάς τα signature cocktails των παρακάτω παθιασμένων bars της περιφέρειας:

1. La Doze Art Cocktail Bar από την Θεσσαλονίκη.
2. Thema Coffees & Drinks Culture από την Αλεξανδρούπολη.
3. Kubrick Pure Social Club από την Λάρισα.
4. Παλλάς Restaurant-Café-Bar από τα Χανιά.
5. Bistroteca Restaurant-Café από την Καλαμάτα.


Σπουδαία ευκαιρία να γνωρίσουμε τις μπάρες και τους ανθρώπους κάποιων μπαρ της επαρχίας που πραγματικά έχουν επιφορτιστεί με ένα δύσκολο ρόλο. Να εκπαιδεύσουν ένα πιο δύσκολο κοινό στο ποιοτικό κοκτέιλ.

Πέμπτη 23 Ιουνίου στο Theory Bar&More (Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι) από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 2 το πρωί.

×
  • Welcome to
  • Receive updates packed
    with drinks, bars and
    cocktails content
  • Please confirm you are over 21 years old and enter your email
  • No thanks, continue to diffordsguide.com
CSS revision 1474019063